fredag den 7. maj 2010

Post

Det har været en MEGET lang uge, så ingen tid til blogland og ikke meget andet at fortælle om, end arbejde. Det er nu også spændende nok, men ikke det bloggen skal bruges til. Når jeg så er kommet træt hjem, har det været til flere pakker, der er kommet med posten. Elsker pakker.
Som jeg fortalte til min fødselsdag, fik jeg et super dejligt kamera. Det kom bare aldrig med posten.... meget lang historie, som jeg vil forskåne jer for, så nu er der købt et nyt og det ankom i tirsdags... Dejligt isenkram, men også noget anderledes og meget sværere at anvende end mit gamle lommekamera. Så nu er det slut med krimi og kærlighed på natbordet, shhhyyyy der læses manual.....og det er svært. Claus var så venlig, at fortælle mig, at man vist nok kan gå på aftenskole og lære det, men mon ikke jeg finder ud af det.I onsdags kom så min månedlige kreapakke, denne gang med hårbøjler og spænder. Så er der lidt at gå i gang med, hvis jeg en dag i dette årti, skulle få 5 min. til overs. I går kom den kære post så med en lille pakke fra "Klematis", det var kort fra Claus Dalby. Dem havde jeg helt glemt! Hvor er de flotte og jeg ved præsis hvem der skal have det første.... En ung dame på 97 år, som har inviteret os ud at spise i aften. Farmor.2 kommentarer:

  1. Bare jeg også havde sådan et spejlreflekskamera....God fornøjelse med det og jeg glæder mig til at se flotte billeder :-)

    God Weekend

    SvarSlet
  2. Jesper: Jeg er også meget glad for det. Mine omgivelser er derimod ikke særlig imponeret over, at skulle stå model, når jeg for 5 gang idag finder kameraet frem. Selv hunden er begyndt at gø af mig. Men øvelse gør mester:-)

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails