søndag den 1. maj 2011

Fidus gyngestol...

I påsken var vi på roadtrip......
Det er ikke så tit det sker, men når det gør, er det som regel fordi jeg har en tanke.
I Hadsund/Als ligger "Fidus antik", her har jeg været mange gange og selv om det er flere år siden sidst, fandt bilen selv vej og jeg viste, at vi ville blive mødt af en ringklokke og en meget glad og ikke særlig god vagthund, når vi rundede hjørnet.
Klokken ringede og hunden blev nusset, inden vi blev budt indenfor.
Manden har aldrig haft fornøjelsen af, at gæste "Fidus antik" og blev vist en smugle overrumplet af SÅ mange ting, samlet på et´ sted....
Men jeg kender turen og fik udleveret en kurv, til at have mine fund i. Jeg er grundig og har altid en mental huskeseddel på, hvad jeg skal holde øje med. Nogle ting finder jeg altid, i mere eller mindre god stand. Knapper, blonder, kander, vaser, gammelt værktøj, bøger, rammer og ALTID er jeg på jagt efter en gyngestol. Det har jeg været i mange år, men i den seneste tid har jeg ledt mest på nettet, men uden held.
Denne gang spotter jeg noget der kunne ligne et ben til sådan en stol, under et sammenrullet tæppe og en dyne og........... der er den!. Den helt rigtige stol.
Den kom med hjem og jeg tror manden er lige så tilfreds som jeg er, nu slipper han nemlig for at høre om mangel på en gyngestol.


Den er i meget fin stand, puderne fulgte med og de passer meget godt til stolen, men meget skidt i vores stue. Måske skal den males og den skal bestemt have et nyt betræk, men nu vil jeg lige gå og se lidt på den.


Her sidder jeg så og hækler på mit store sjal.
Det kan godt være jeg ligner en dame på 73 år, når jeg sidder her og nørkler, og manden ikke ligefrem falder på halen af begejstring og begær, men jeg hygger og er glad for min stol.

2 kommentarer:

  1. smuk og dejligt fund - syntes ellers de er for dyre derovere, men du har sikkert givet den helt rigtige pris for den ;0)

    SvarSlet
  2. Dejligt med et godt køb, som man har drømt om!
    Mon ikke manden synes det er meget hyggeligt alligevel, når du sidder i stolen og nørkler..??

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails