onsdag den 22. juni 2011

10 ting.

"Tullipas 10 minutter" spørger om du kan finde 10 ting der gør dig glad? Jeg har faktisk, fornyligt, læst en undersøgelse om, at ude arbejdende småbørns mødre, ikke har en fornemmelse af sig selv. At de ikke aner hvad de skal give sig, hvis de skulle få en uventet fridag, uden børn, mand, indkøb og meterhøje bunker af vasketøj. Kvinder der mener, at de har mest frihed og mindst travlt når de er på arbejde. Kvinder der hader ferie, fordi de her agere serviceorgan, 24/7.
Det syntes jeg er lidt vildt..
Jeg er nok alligevel selv lidt skyldig!! Selv om jeg prøver at lade være med at lytte, er der ofte en lille fyr, bagerst i hovedet, der mener, at det er helt ok, at sidde ved symaskinen, når køleskabet er fyldt og huset er pletfri... Og jeg har endda en mand, der godt gider at hjælpe. Men han kan det med, at overse bunkerne, udsætte til imorgen og tage en slapper. Jeg er dybt misundelig! Han er ofte efter mig og tvinger mig til kun at gøre ting, jeg hygger mig med..... " du behøver ikke slå dej op til et nyt hus hver dag!" sagde han forleden. Øv, men jeg øver mig.
Hjemme hos os, har det ikke en fløjtende fis med ligestilling at gøre! Der er genetik, homoner og omsorgstrang. Hvad er for lidt, hvad er for meget?
Kan du ikke på 30 sekunder, lave en liste med 10 ting der gør dig glad, skal du måske overveje lidt ferie for dig selv!
Her er min:
- min familie.
- kaffe........ Kaffe, kaffe, kaffe!
- højt musik og at synge grimt med
- fodbad.
- nattøjs søndag
- mine bøger
- min hund
- at grine
- at lave ting selv
- mit arbejde, de fleste dage!
Og så kan jeg godt lide StingVar til hans koncert i mandags og det gjorde mig rigtig glad!

2 kommentarer:

 1. Wow, tror ikke jeg kan gøre det på 30 sekunder, kunne du det?
  Men tankevækkende er det da, hvis de fleste kvinder (og det er vel de fleste, hvis vi taler om alle udearbejdende kvinder) føler sig mindst frie i eget hjem, hvor det de sikkert har higet efter, nemlig mand og børn, også befinder sig. Gisp!
  Bliver pludselig endnu mere glad for, at jeg er hjemmearbejdende.
  Men det kan skisme ikke passe de fleste har det sådan, hva? Der er iøvrigt aldrig nogen der har sagt, at det at have familie er enkelt, men for mig personligt er det LIVET! Tror jeg sætter det på alle 10 pladser over hvad der gør mig glad, altså familien ;)

  SvarSlet
 2. Super godt indlæg og tankevækkende. :-) kan krydse de fleste ting af selv fra din liste. :-)
  Ha´en super dag
  Knus Birgitte

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails