søndag den 13. maj 2012

Sådan!

Jeg har haft en helt vidunderlig weekend! I går var dagen med blogtræf hos Lone og det var fuldstændig lige så hyggelig og dejligt, som sidste år. Hun er sej, hende Lone og ikke til at forstå, at hun orker, men vi er meget taknemlige. Der var gaver, sjove workshops, dejlig mad og det hele var så gennemført.... Og så blev der snakket igennem, delt tips og gode råd og vi fik vendt hvad der er sket siden sidst. Gamle og kendte bloggere blev hilst på og der var en del nye blogger, der bestemt skal have et besøg på deres blog. Mere om blogtræffet en anden dag, for se lige her:
Da jeg kom hjem, havde manden brugt hele dagen, på at grave resten af græsset op i mit nye bed. Så der var ikke tid til at drive den af! Mikkel og jeg gik straks igang med at sætte det hegn op, der skal holde børn, hunde og fodbolde på den rigtige side af beddet.
Idag har vi så kuglgravet bedet med masse af frisk jord og sat planter. Både nye planter og gamle, der er hentet rundt om i haven, hvor der i forvejen står rigeligt!
Her er det færdige resultat. Dårlig billede kvalitet, men jeg finder kameraet frem næste gang solen er fremme. Så skal i få billeder, unden den lidt triste parasolfod...
Jeg er godt gift og det har jeg fortalt ham flere gange idag. Er bare så glad for det bed!

4 kommentarer:

 1. hej Marianne.
  Hyggeligt at møde dig til blogtræf hos Lone igår.
  jeg købte sådan et filtet iphone-etui af dig, men fortrød, at jeg ikke købte et par stykker mere.
  Kunne jeg lokke dig til at sende mig ?
  De vil være gode til venindegaver :o)
  hilsen Mona

  ps. lækkert med en mand, der lige har ordnet haven, mens man er væk ;o)

  SvarSlet
 2. Hej Mona. Selv tak for en dejlig dag. Du kan tro at jeg sender, bare smid en mail med kontakt oplysninger og ønsker til: mcudrio@hotmail.com
  Hilsen Marianne

  SvarSlet
 3. Hvor ser det fint ud ...
  Tak for sidst
  kh Merete

  SvarSlet
 4. Sikke en overraskelse..
  Jeg ser også frem til den dag, hvor jeg kommer hjem til en havemakeover... Den helt store omgang...

  MOn jeg nogensinde er så heldig

  Lone

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails