torsdag den 22. april 2010


Jeg ELSKER de her redskaber.....
Jeg har været i haven idag og det var hunden også. Så han ligger nu med meget sorte poter, under bordet og storsnorker. Han gør hvad han kan, for at hjælpe i haven.... det ender dog ofte med, at jeg får nok og sender ham ind igen. Alt jeg graver op, tager han og løber væk med, det jeg gaver ned, graver han op igen. Han er sød! det er han, men noget af en belastning som havehjælp.
Der er ikke meget at vise fra dagens arbejde, da det meste har foregået under jorden. Der er blevet flyttet rundt og tyndet ud i gamle planter og rodnet. Stenbeddet er renset for skvadderkål og gamle grene og pinde klippet af. Så nu ser det næsten mere bart ud, end da jeg startede.
Jeg har også sået lidt forskelligt, måske lige tidligt nok, da der stadig er nattefrost, så jeg har dækket lidt af med en dug.Lidt af det jeg har sået....
Til gengæld sker der en masse i min lille spirerkasse. Det er snart tid til at potte om, hvis det skal blive til noget.


Jeg ønsker mig brændende dette forklæde, jeg tror det vil kunne sparre mig for en møjbeskidt jakke, hver eneste gang jeg er i haven... Mangler noget med lommer!

2 kommentarer:

 1. Hvor er de her bare fine: http://1.bp.blogspot.com/_qoRj2spGJnI/S9CThgHYKNI/AAAAAAAAAIc/DOQl3z8mMtk/s1600/valmuer.gif

  "Hvaffer'n sort er det?" spørger novicen...

  SvarSlet
 2. Hej Anne Mette
  Jeg må erkende, at det er et foto som jeg har "LÅNT" på nettet. Et foto som jeg har mistænkt for at have været en tur igennem Fotoshop :-) for, ja de er super flotte og hedder Kaliforniavalmue - Eschscholzia californica.
  De er nemme at dyrke og frø kan købes i de fleste planteskoler.
  Knus Marianne

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails