torsdag den 2. december 2010

Mobil Bling Bling....


Jeg købte en ny mobiltelefon for et år siden og den har jeg ikke været heldig med. Ud over at holde batteri længe, kan jeg ikke stole en disse på den. Absolut ingen dækning, selv om teleselskabet siger, at jeg bor lige durk i midten af et HOT SPOT.... ja, ja, så siger vi det, men jeg har altså kun held med at opnå dækning, når alle elektriske apparater i huset er tændt, jeg står på et ben, med en grydeske i den ene hånd og morser fadervor til  den hellige mobilgud.
"Det er mobilen der skaber sig", siger selskabet så og skifter indmad og netværkskort, det har de gjort flere gange, men det hjælper ikke en pind.
Jeg har længe gerne ville have en ny mobil, men har haft svært ved at gennemskue, hvilken en det skulle være. Jeg har mest set efter musik mobiler, da jeg gerne vil have musik og lydbøger, til de lange gåture med hunden.
Så fik manden i huset nok, af mit piberi og købte denne her:.......


                       

Total blær og Bling Bling, og jeg har ikke en dyt forstand på at bruge den, men jeg øver mig, MEGET! Jeg har heldigvis et par kollegaer der giver rådgivning, når jeg har brug for krisehjælp.
Og lur mig, om jeg har bedre dækning med den nye mobil....... NOPE! Ikke det der ligner! Så nu er jeg orker jeg ikke mere, jeg flytter selskab.....
Han siger selv, at han ikke er god til at komme med blomster, med hvis det her er trøstepræmien, så går det nok! Jeg er en heldig trunte.....

1 kommentar:

 1. Wauh... det var da noget af en fin blomst.
  Tror også du skal skifte selskab inden du går helt op i limningen.
  Sådan noget skal bare fungere.
  Tillykke med den.
  Ha´en dejlig weekend.
  Knus Susi

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails