torsdag den 29. marts 2012

Forårs mærkelig...

Jeg er aldrig helt væk, er forbi blogland hver dag, er bare ikke så kreativt tænkende for tiden.
I sidste uge holdte jeg fri fra verden. Tog min dejlige mand i hånden og fløj ned i varmen. Det var godt til os, dig og mig og vi to i 7 vidunderlige dage, hvor der kun var plads til, at savne alle plusserne i vores liv og glemme alt om det sure. Vil har travlt for tiden og flyver bare forbi hinanden, så det var godt at holde øjenkontakt!
Skal til en trist begravelse i morgen og tanken har siddet i kroppen hele ugen. Jeg mister en bekendt fra en fjern fortid, men nogen mister deres kære og jeg kan kun forsøge at sætte mig i deres sted og det føles ikke godt!
I familien er der for tiden sygdom, både den langsomme og frygtelige, men også den hurtige og mavepustende og jeg kan ikke med det. Jeg er så frygtelig praktisk anlagt når noget er galt. Det skal jeg nok fikse! Der er ikke mange ting et plaster og hjemmebag ikke hjælper lidt på, men når jeg ikke kan være praktist og tålmodighed er det eneste jeg kan væbne mig med, er jeg fortabt.!
I morgen har jeg påskeferie og jeg har mange planer, men jeg vil starte med at sidde lidt og være stille.

2 kommentarer:

  1. Hvor er I heldige, at have haft 7 hele dage sammen, luk øjnene og und dig selv at tænke hvordan det føltes. Og lige om hjørnet venter ferien, nyd den ;) Og pøj pøj med de svære ting også, håber solen skinner når begravelsen finder sted, så går det bare lidt nemmere....Klem!

    SvarSlet
  2. Tak Ditte. Ja, fokus på det positive og du har ret i, at altid gå lidt nemmere når solen er fremme.

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails