lørdag den 10. marts 2012

Sommer på vej!

Sommeren er jo nok på vej, men for mig starter den for et øjeblik, om en uges tid. Passet er kommet med posten, kufferten bliver hentet ned fra loftet imorgen og jeg har en klar plan om hvad den skal indeholde. For første gang skal min dejlige mand og jeg, alene, en tur sydpå. Og den skal have hele armen! Ingen smalhals her! Jeg har brugt de sidste par år på at være syg, ikke noget man dør af, men noget der har taget min energi og lyst til ikke at bevæge mig mere end højst nødvendigt. Nødvendigt, er arbejde og alt det der høre med til dagligdagen, ellers har sofaen været min bedste ven.
Nu skal der andre boller på suppen og jeg skal lades op! Jeg har mange planer og hvor ville det være rart at leve et liv, der ville være værd at skrive et blogindlæg eller ti om. Et der ikke handlede om vintertræthed, sure sokker og selvmelidenhed.
Jeg er rask! ( tror jeg!) jeg har ihvertfald ingen gener af manglende blod eller grus i systemet, så mit nye jeg har været på shopping.
Mit nye jeg manglede accessories = neglelak! Med i posen røg også et par florlette bomulds gevander, der passer godt til mig og varmen.
Essie lakker har længe stået på min ønskeseddel og i dag skulle det være!Jeg har købt vinter kollektionen til sommer brug, mest fordi jeg er mere til den mørke end pastelfarverne. De er afprøvet og godkendt.

1 kommentar:

Related Posts with Thumbnails